MKB Digicafés

Internet
21 september 2021 19.30-20.30 uur

MKB Digicafés, heb jij ze al eens bijgewoond?

Digitale sessies, met praktische tips, uitwisselen van ervaringen en toelichting van expertise spreker! Bijdragen komen van SocialLane (strategie), RauwCC (sociale kanalen) en The Young Digitals (posts, planning & netwerk) die praktische tips geven, direct toepasbaar.

Drie gratis bijeenkomsten over Online & Social Marketing

Speciaal voor retailers en horeca worden drie online bijeenkomsten over strategie, kanalen én social posts schrijven én continueren georganiseerd. Hoe bereik je jouw klanten en hoe profiteer je van digitale kansen voor jouw bedrijf? Als ondernemer is het gebruik van social media onmisbaar voor je marketing en communicatie. Hoe vergroot je de kansen voor jouw organisatie, hoe zorg je voor meer naamsbekendheid en hoe bereik je het juiste publiek? Goede vragen die allemaal aan bod komen tijdens drie opeenvolgende gratis MKB Digicafés! De eerste bijeenkomst over het thema Strategie vond op 24 augustus plaats. Je kunt je nu nog aanmelden voor:

MKB Digicafé thema Online & Social Marketing:
– 21 september 19:30-20:30 Thema: Social posts, planning en netwerk

De MKB Digicafés zijn gewoon te volgen vanuit jouw winkel, (thuis)kantoor of de bank.

Meld je direct aan op www.mkbdigicafe.nl!

Wil je eerst nog meer weten? Meer informatie vind je hier.