Nieuwjaarsbijeenkomst 2024

Van der Valk Hotel Den Haag-Wassenaar, Zijdeweg 54 Wassenaar
18 januari 2024 - 18.00-21.00 uur

Wij nodigen alle ondernemers uit het dorp uit voor onze nieuwjaarsbijeenkomst op donderdag 18 januari a.s. in het vernieuwde Van der Valk hotel Den Haag-Wassenaar op Zijdeweg 54. De bijeenkomst vormt voor ondernemers die nog geen lid zijn een uitstekende gelegenheid om geheel vrijblijvend kennis te maken met ons als belangrijk plaatselijk ondernemersnetwerk en behartiger van de belangen van de Wassenaarse bedrijven.

Van 18 tot 21 uur is men welkom voor een nieuwjaarstoespraak van onze voorzitter Odette Perik en een presentatie van het vernieuwde hotel door directeur Alex Luiten gevolgd door een toost op het nieuwe jaar en een heerlijke maaltijd vanuit het Live Cooking Buffet in het splinternieuwe restaurant met open keuken. Aanmelden kan eenvoudig per email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Om te weten op hoeveel mensen wij mogen rekenen, dient uw aanmelding wel voor 11 januari bij ons binnen te zijn.

Foto: Het thans in kerstsfeer gebrachte vernieuwde Van der Valk Hotel ontvangt ons graag op 18 januari (Foto: PR)