Online masterclass cybercriminaliteit

Online (gratis)
13 december 2023 - 19.00-20.00 uur

Op woensdag 13 december organiseert Platform Veilig Ondernemen Den Haag een online masterclass over cybercriminaliteit.
Alle ondernemers in regio Den Haag kunnen hier gratis aan deelnemen.

We weten allemaal dat de decembermaand een drukke en winstgevende tijd is voor ondernemers, maar helaas ook voor cybercriminelen. Die profiteren van deze lucratieve periode door extra toe te slaan met phishing, factuurfraude en ransomware.
Het is van groot belang om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden.

Tijdens de masterclass geeft IT-expert Jaap Schouten uitleg over deze vormen van cybercriminaliteit en deelt hij een aantal praktische tips en handvatten om direct toe te passen. In een uur tijd leer je de meest essentiële zaken om je zo goed mogelijk te wapenen.