KVK Innovatie Top 100 Event

Innovatieve ondernemers bouwen aan de toekomst. Jij ook? Laat je op donderdag 30 november inspireren door de innovatieve oplossingen van andere ondernemers in DeFabrique in Utrecht. Maak kennis met partners die je kunnen helpen met jouw groei-uitdagingen. En ontdek natuurlijk wie de winnaar is van de KVK Innovatie Top 100 van 2023!

Het KVK Innovatie Top 100 Event biedt je volop bouwstenen om een volgende stap te maken met jouw bedrijf. Na afloop ga je naar huis met nieuwe ideeën, handvatten om vervolgstappen te zetten en maak je deel uit van een groeiende community van innovatieve ondernemers.

Het KVK Innovatie Top 100 Event is een middag vol tips, kennis en inspiratie om op te bouwen. Je programma stel je zelf samen.

Klik hier door voor meer informatie en aanmelden voor dit gratis evenement!