Bijeenkomst Banenafspraak geen bijzaak

BrasseriePark, Van Diepeningenlaan 2, Leiderdorp
9 november 2023 - 13.00-17.00 uur
Herken je dat ook? Je wilt graag inclusief ondernemen en een positieve impact creëren op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld door werkzoekenden met een extra ondersteuningsbehoefte kansen te bieden binnen je bedrijf. Wat zijn hierin de succesfactoren maar ook de uitdagingen? Hoe wordt de banenafspraak niet langer een bijzaak maar een logisch onderdeel van je dagelijkse bedrijfsvoering? Op 9 november krijg je antwoord op deze en vele andere vragen tijdens de bijeenkomst Banenafspraak: geen bijzaak!

Programma 
13:00 Inloop
13:15 Opening en start programma
– Presentatie: de banenafspraak in een notendop
– Spreker: Alex Sijm verwezenlijkte zijn jongensdroom ondanks zijn beperking
– Vrije sessies over de banenafspraak volgens Open Space methodiek
– Plenaire afsluiting
16:15 Netwerkborrel

Open Space
Open Space is een methode die lijkt op een lange koffiepauze, want tijdens een koffiepauze vinden vaak de beste gesprekken plaats. Het is een dynamische methode om in een open en creatieve omgeving specifieke kwesties en onderwerpen te bespreken. Jij bepaalt samen met andere werkgevers de precieze invulling van het gesprek over de banenafspraak. Natuurlijk kunnen de professionals van WSP Holland Rijnland aanvullen waar nodig. Iedereen deelt zijn eigen perspectief en brengt expertise in om zo te leren van elkaars ervaringen. Is het onderwerp wat jou betreft voldoende besproken? Dan kun je op ieder moment bij een ander gesprek aansluiten.

Meer weten over Open Space? Bekijk deze video.

Aanmelden
De bijeenkomst is een goede mix van nieuwe kennis vergaren, inspiratie opdoen en het uitwisselen van ervaringen. Meld je snel aan via onderstaande button.

Wil je een collega meenemen? Geen probleem, stuur deze e-mail gerust door. Ook kun je deze e-mail doorsturen naar andere collega’s voor wie deze bijeenkomst interessant is. Graag wel per persoon aanmelden in verband met het maximaal aantal deelnemers.

Heb je vragen? Stuur dan gerust een email naar evenementen@wsphollandrijnland.nl. 

Aanmelden

Voorafgaand aan Banenafspraak: geen bijzaak!  
Wil je al eerder aan de slag met de banenafspraak en ben je op zoek naar meer informatie? Tijdens de Week van het Werk organiseert één van de partners van WSP HollandRijnland een HR-kring met als thema ‘Van minder kansen naar meer kansen en werkgelegenheid’. Kijk hier voor meer informatie.