Ondernemersontbijt met B&W van Wassenaar op 12 december

Raadhuis De Paauw Wassenaar
12 december 2023 - 08.00-10.00 uur

Op dinsdag 12 december om 8.00 uur organiseren wij samen met de gemeente voor de tweede keer een ontbijt in Raadhuis De Paauw, waarin ondernemers kunnen kennismaken met het in maart aangetreden nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van Wassenaar. Tijdens de maaltijd willen we net als vorig jaar, toen een heel ander college aantrad, B&W aan de tand voelen over onder meer het vestigingsklimaat voor bedrijven, de verkeersplannen en de energiecrisis en -transitie. En mochten ondernemers zelf nog een onderwerp weten dat tijdens deze bijeenkomst niet onbesproken mag blijven, dan kunnen ze dat ons melden via secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Het ontbijt is om 10.00 uur afgelopen.

Ondernemer in Wassenaar en nog geen lid? Meld je dan snel aan via de link aan de bovenzijde van deze pagina. Dan kun je er ook nog bij zijn.