Vervolg Job Market voor vluchtelingen uit Oekraïne

Zoals je wellicht nog weet, is er op 7 mei een Job Market bij de American School geweest voor werkzoekende vluchtelingen uit de Oekraïne. Dit is goed ontvangen door vluchtelingen en ondernemers. Om ook nu nog links te kunnen leggen tussen ondernemers en werkzoekende vluchtelingen heeft gemeente Wassenaar een Oekraïense inwoner bereid gevonden om vacatures, die ondernemers in Wassenaar beschikbaar hebben, aan haar door te sturen. Zij heeft een app groep waar veel van de Oekraïners inzitten en zij kan hen via die weg informeren over de beschikbare vacatures.

Heb je een vacature beschikbaar? Stuur dan een mailtje met functieomschrijving, gegevens etc. naar Berty Koemans van Gemeente Wassenaar: Bkoemans@wassenaar.nl. Zij zorgt er dan voor dat de vacature terecht komt bij de tussenpersoon. Die zal vervolgens de vacatures via de app doorzetten zodat werkzoekende Oekraïners contact met je kunnen opnemen.