Duurzaamheidssymposium in Den Haag op 27 september

Museon-Omniversum, Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag
Dinsdag 27 september 14.30-18.00 uur

Wil je als ondernemer het verschil maken door je in te zetten voor grote maatschappelijke vraagstukken, zoals ongelijkheid, armoede, leefomgeving en klimaat? Steeds meer ondernemers werken ruimhartig aan een betere wereld, vaak voor hun kinderen en kleinkinderen, en om hun bedrijf toekomstbestendig te maken. Maar hoe doe je dat goed? Laat je inspireren door de kennis en kunde van andere ondernemers op het interactieve en inspirerende symposium op de nationale SDG Action Day.

Het symposium start met Ingrid Thijssen, voorzitter VNO-NCW, minister Karien van Gennip van Sociale Zaken en onderzoeker Otto Raspe van de Rabobank, die het kader van ‘Ondernemen voor brede welvaart’ schetsen.

Daarna krijgt een inspirerende changemaker uit het bedrijfsleven het podium. Wie dat is, blijft nog een verrassing.
Vervolgens gaan ondernemers met elkaar in gesprek.

Het symposium wordt afgesloten met een rondleiding over de SDG-tentoonstelling in het Museon-Omniversum en een borrel.

Programma
14.30 uur Inloop
15.00 uur Symposium
16.40 uur Rondleiding
17.00 uur Borrel
18.00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Introducés zijn van harte welkom.