Ondernemersavond op donderdag 23 juni

De Warenar, Kerkstraat 75 Wassenaar
23-6-2022 19.30-22.00 uur

Nadat we twee jaar lang onze ledenactiviteiten noodgedwongen door corona op een laag pitje moesten zetten en een voorzichtig herstel daarvan met twee succesvolle bezoeken aan de RijnlandRoute willen we op donderdagavond 23 juni in de Warenar groots uitpakken met een feestelijke ondernemersavond met de bekende TV-persoonlijkheden Joep van Deudekom en Rob Urgert. In een sprankelend optreden van een klein uur zullen ze je graag leren hoe je nog succesvoller kunt worden.

Naar deze avond mogen leden niet alleen hun (levens)partner maar ook een andere Wassenaarse ondernemer meenemen, die nog geen lid is. Graag zelfs, want we willen de bijeenkomst ook gebruiken om ons netwerk verder te vergroten. Hij of zij kan dan zelf de waarde van onze ondernemersvereniging ervaren om hopelijk daarna zich ook bij ons aan te sluiten.

Om op tijd te weten op wie wij mogen rekenen, vragen wij onze leden zichzelf (en hun partner en/of introducé) nu al, maar in elk geval voor 1 juni aan te melden. Dat doen ze heel eenvoudig door een  email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin wel duidelijk de namen van degene(n), die je aanmeldt. En als daarbij ook een collega-ondernemer is graag ook de naam van diens bedrijf.

Nog geen lid? En ook niet uitgenodigd door een collega-ondernemer, die wel lid is? Je kunt jezelf ook altijd direct als lid en deelnemer aan de bijeenkomst aanmelden. Aanmelden als lid doe je via deze link.

We rekenen op heel veel belangstelling en hopelijk tot ziens op 23 juni!