Workshop Cybersecurity Katwijk

Tripodia, Hoornesplein 155 Katwijk
3 maart 2022 17.30-20.30 uur

Voor deze bijeenkomst in Tropodia Katwijk (Hoornesplein 155) gelden de coronarichtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de Corona-check-app bij binnenkomst wordt gecontroleerd.

17.30u Inloop met een broodje

18.00u Opening

18.05u Laat digitalisering voor je werken – Toelichting door Dwayne van der Klugt (projectleider) op het jaarprogramma voor ondernemers, waaronder de Digi-scancoachgesprekken en de voucherregeling die start eind maart.

18.20u Workshop cyber security – Een Ethical Hacker en een Cybersecurityspecialist laten aan de hand van praktische voorbeelden zien waar de mogelijk zwakke punten in jouw bedrijf te vinden zijn. Vervolgens leer jij ook hoe je deze gaten kunt dichten om direct jouw bedrijf veiliger maken. Stel vooral ook je vragen!

19.15u Afsluiting en netwerkborrel

20.30u Einde programma

Kies wat past bij jouw bedrijf

Benieuwd welke stap op gebied van digitalisering past bij jouw bedrijf? Vul dan de korte Digi-scan in en bespreek deze met een coach. Vanaf eind maart kun je ook gebruikmaken van een voucherregeling om zaken ook echt uit te proberen. De lancering van de regeling vindt plaats op 10 maart via een online bijeenkomst. Stel daar vooral ook je vragen! Bekijk het programma en meld je aan.

Wil je als eerste de uitnodiging ontvangen voor nieuw ingeplande bijeenkomsten? Laat dan je gegevens achter via dit formulier. Wil je actief over het initiatief worden geïnformeerd? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief  van Economie071.