KVK Startevent Marketing: zichtbaarheid in tijden van corona

Internet
17 februari 2022 10.00-11.30 uur

Je start binnenkort je eigen bedrijf of hebt je nog niet zo lang geleden ingeschreven bij KVK. Aan goede zin, ambitie en werklust geen gebrek. Maar hoe kom je vervolgens aan klanten? Welke mogelijkheden zijn er om juist nu aan je bekendheid te werken? Veel starters vragen zich dat af.

Maar gelukkig, we hebben goed nieuws voor je. Want het KVK Start Event op 17 februari staat helemaal in het teken van dit thema: zichtbaarheid in tijden van corona. Onder leiding van Annemarie Brüning krijg je als starter een hele serie met handige en direct toepasbare tips, van mensen die deze kunst als geen ander verstaan. Onze gasten tijdens dit event zijn Bas Hakker en Thijs Verheul.

Over Bas Hakker

Bas Hakker is media- en marketingjournalist en schreef het boek ‘Jouw contentplan op een bierviltje’. Daarin legt hij uit hoe je als starter bekendheid krijgt met blogs, YouTube, podcasts en nieuwsbrieven. Met Kleedkamer4 helpt hij starters, freelancers en kleine ondernemers met het opbouwen van hun bedrijf.

Over Thijs Verheul

Thijs Verheul richtte als student met twee compagnons United Wardrobe op, dat in de jaren erna miljoenen gebruikers aan zich wist te binden. In 2020 verkochten zij hun bedrijf aan Vinted. Over dat avontuur schreef Verheul het boek ‘Voor hoeveel heb je het verkocht?’ MT/Sprout riep hem eerder uit tot beste jonge ondernemer van Nederland.
  • Locatie

    Online

  • Datumdonderdag 17 februari 2022
  • Tijd10:00 – 11:30 uur
  • PrijsGratis

Meld je direct aan

Programma

09:45

Platform geopend

10:00

Livestream met Bas Hakker, Thijs Verheul en Astrid Feitsma (KVK)

Als starter zit je boordevol ambities, maar heb je vaak nog geen bekendheid. Klanten vinden is – zeker nu – één van de grootste uitdagingen. Thijs Verheul vertelt hoe hij dat destijds bij United Wardrobe heeft aangepakt, door stevig in te zetten op online marketing. Daar waar Thijs van alles probeert, is de stijl van Bas iets meer planmatig. Hij geeft tips over hoe je je optimaal kan voorbereiden op meer bekendheid. Hoe je met wat basale stappen een perfect systeem optuigt dat is ingericht om een klantenbestand op te bouwen.

10:45

Breakout-sessie 1: Q&A met Bas Hakker

Bas Hakker beantwoordt je vragen over het bekender maken van je eigen bedrijf. Op welke content jouw klanten zitten te wachten bijvoorbeeld, welke winactie je kunt bedenken, hoe vaak je iets moet posten op social media en waar een goede YouTube-video in ieder geval aan moet voldoen. Deel je persoonlijke uitdaging met hem en krijg direct goed advies.

10:45

Breakout-sessie 2: Q&A met Thijs Verheul

Aan Thijs Verheul kun je vragen hoe hij United Wardrobe bekendmaakte zonder daar meteen heel veel geld aan te spenderen. Stel hem ook vragen over zijn beginnersfouten, de redenen waarom het bedrijf zo succesvol werd en de manier waarop hij met zijn medeoprichters samenwerkte. Was het hard werken en maakten ze wel eens ruzie? En zo ja, hoe losten ze die dan op? De lessen van Thijs geven je mogelijk net dat ene zetje om zelf de juiste besluiten te nemen.

10:45

Breakout-sessie 3: Q&A met Astrid Ponsioen en Angèle Magré (KVK)

KVK-adviseurs Astrid en Angèle zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over de stappen die je moet nemen als ondernemer. Denk aan inschrijven bij KVK, belastingen, verzekeringen en administratie.

11:30

Stel jouw ondernemersvraag en ontmoet andere deelnemers

Na de sessies blijft het platform nog een half uur geopend. Je kun dan nog je vragen stellen aan KVK-adviseurs en er is de mogelijkheid om andere deelnemers te ontmoeten in de chatcarrousel.

12:00

Einde programma

Meld je aan via deze link