KVK Online Meetup Cyberveiligheid

Internet
24 februari 2022 14.00-14.40 uur

Een wachtwoord zoals ‘welkom123’ is eenvoudig te kraken door cybercriminelen. Toch zijn dit soort wachtwoorden vaak standaard door leveranciers ingesteld in hun apparatuur en software. Bijvoorbeeld in een router, webcam of boekhoudpakket. Ook staan er in apparatuur en software bij levering te veel functies ‘aan’, waardoor ze bijvoorbeeld direct benaderbaar vanaf het internet zijn. Standaardinstellingen zijn superhandig bij het installeren, maar helaas ook superhandig voor cybercriminelen bij een snelle hack van je netwerk.

In deze online meetup leer je hoe je veilige instellingen van je apparatuur en software kiest. Zo zorg je ervoor dat cybercriminelen niet door standaardinstellingen binnen enkele seconden je netwerk binnendringen. Ga direct aan de slag met de praktische tips van Jeroen Kasbergen, cybersecurity adviseur bij het Digital Trust Center. En van Jacob van der Vis, adviseur bij KVK onder andere over cybersecurity.

Meld je aan via deze link