Webinar Goederenvervoer over water in Leiden

Internet
9 februari 2022 15.30-17.30 uur

Vanaf 2025 mogen alleen schone vervoersmiddelen voor goederenvervoer de binnenstad en het stationsgebied van Leiden nog in. Leiden is één van de circa 40 gemeenten die dan een zero emissiezone invoert. Deze ontwikkeling is relevant voor ondernemers in Leiden en voor toeleveranciers uit de regio.

Transport over water, net als ruim 400 jaar geleden, en aan de waterkant gelegen overslagplaatsen (stadsdistributiepunten) kunnen een duurzame oplossing bieden voor de overstap naar schonere vormen van vervoer.

Webinar op 9 februari

Om in kaart te brengen wat ondernemers van de overheid kunnen verwachten en wat zij zelf moeten doen, organiseren de provincie Zuid-Holland, Ondernemend Leiden en de gemeente Leiden speciaal voor ondernemers op woensdag 9 februari 2022, van 15.30-17.30 uur het webinar ‘Goederenvervoer over water’.

Link voor meer informatie en aanmelden