Wat zijn je online kwetsbaarheden?

Internet
3 februari 2022 14.00-14.40 uur

Cybercrime is overal. 1 op de 5 ondernemers krijgt ermee te maken, óók kleine bedrijven. KVK helpt je om stappen te zetten naar online veiliger ondernemen. Hoe kun je je beter weren tegen deze bedreigingen en wat zijn zoal de risico’s? In deze praktische meetup gaan we samen met het Digital Trust Center (DTC) in op de kwetsbaarheid van je onderneming bij cyberaanvallen. Wat zijn zoal de belangrijkste risico’s? Wat van je bedrijf is voor een cybercrimineel interessant – bijv. gegevens van je klanten, je leveranciers – en hoe kan deze je werkprocessen verstoren zodat je bedrijf stil kan komen te liggen en je mogelijk losgeld moet betalen.Door dit inzichtelijk te maken heb je meer zicht op hetgeen je moet investeren om in ieder geval de basisbeveiliging zo goed als kan op orde te krijgen en wat je moet doen als je met een incident te maken hebt.

Programma:

 • Veilig online zakendoen – door Jeroen Kasbergen (Digital Trust Center) en Jacob van der Vis (KVK)
 • Overzicht basisbeveiliging (gebaseerd op 5 basisprincipes)
 • Thema van vandaag: ‘Wat zijn nu je online kwetsbaarheden?’
 • o Inschatten kans van een bedreiging en de risico’s
  o Hoe ga je om met je Data?
  o Wat doe je als je data toch gelekt zijn?
  o Hoe ga je om met de bedrijfsprocessen?
  o Wat doe je als je systeem gehackt is – heb je een plan B?
 • Tussendoor tijd om vragen te stellen via de chat
 • Afronding en doorkijkje naar volgende meetups rondom de basisbeveiliging
 • Locatie

  Online

 • Datum: donderdag 3 februari 2022
 • Tijd: 14:00 – 14:40 uur
 • Prijs Gratis

Meld je direct aan