Marevisie Duurzaamheidscafé op 24 november

Internet
24 november 2021 16.30-18.00 uur

Elk avontuur vraagt om een nieuwe stap.

Gastpreker Zoë Agasi

In het Marevisie Duuzaamheidscafé spreekt dit keer Zoë Agasi over pionieren en geeft zij praktische tips om acties om te zetten in resultaat. Marevisie kent Zoë vanuit de rugbyclub SCR Thor. Samen met haar partner Olivier reist zij al vier jaar de wereld rond in zes verschillende reismethodes. Kanoën, wandelen, fietsen, skiën en skaten. Pionieren en reizen op eigen kracht, dat is waar het duurzaamheidscafé van 24 november over gaat. In totaal hebben zij 40.900 kilometer afgelegd op menselijke kracht, de lengte van de evenaar, een cirkel om de aarde. Dit café zal een inspirerende middag zijn waarin zij je uitdagen om te pionieren. Elk avontuur vraagt immers om een nieuwe stap.

Een mooi onderwerp dit keer, wat naadloos aansluit bij de thema’s van de cafés: klimaatadaptatie, mobiliteit, duurzame energie en het leefklimaat. Tot nu toe kwam men steeds tot eenzelfde conclusie: Ga gewoon aan de slag en kijk maar waar je tegen aanloopt. Elke stap, hoe klein ook is er een. Dit past naadloos in de visie van MareVisie. Men helpt je graag met een integrale aanpak vanuit de gedachte dat elke stap er eén is.

Je kunt je aanmelden bij Fione den Outer (f.denouter@marevisie.nl)