Algemene Vergadering op 24 november gaat virtueel

Internet
24 november 2021 20.00-22.00 uur

Net als in 2020 hadden we plannen om in het voorjaar een ledenvergadering op locatie te organiseren, maar het coronavirus gooide opnieuw roet in het eten. Daarna dachten we alsnog op woensdagavond 24 november bij ’t Ruime Sop de vergadering te kunnen houden maar opnieuw zit het virus ons in de weg. Omdat een aantal zaken geen langer uitstel kan velen, gaan we nu virtueel mert behulp van MS Teams.

De vergadering begint om 20.00 uur. De leden ontvangen per email een uitnodiging met de agenda, het verslag van de vorige keer en de jaarrekening over 2020. Zij kunnen zich aanmelden bij secretariaat@ondernemendwassenaar.nl.

Na afloop van de vergadering houdt Fred Lansbergen van Gemeente Wassenaar een inleiding over de ontwikkelingen aan de noordgrens van Wassenaar.