Netwerkevent Ondernemen in 071 op 18 november

Trianon Theater Leiden en internet
18 november 2021 13.00-17.00 uur

Graag brengen we je als eerste op de hoogte van de volgende Ondernemersdag071. Deze vindt plaats op donderdag 18 november. De bijeenkomst wordt georganiseerd onder de nieuwe naam: Ondernemen in 071. Deze naam dekt nog beter de lading van dit regionale netwerkevent.

De bijeenkomst wordt hybride georganiseerd van 13.00 tot 17.00 uur in Trianon Leiden met aansluitend een netwerkborrel. Hybride wil zeggen dat een groep wordt ontvangen op locatie en dat een groep online kan meekijken.

De organisatoren zijn bezig met de laatste invulling van het programma. Deze keer ligt de focus op Digitalisering en jong ondernemerschap. Met interessante sprekers en aansprekende voorbeelden uit de regio.

Zodra het programma rond is, wordt dit bericht geactualiseerd. Alle informatie is straks ook te vinden op www.ondernemenin071.nl. Daar vindt ook de inschrijving plaats.

Noteer nu alvast datum en tijd.