Cybertalkshow De Ondernemer draait door op 25 mei

Op dinsdag 25 mei vindt de volgende editie plaats van de cybertalkshow ‘De Ondernemer Draait Door’ voor de regio Den Haag. In deze talkshow gaat het om de vraag: “Hoe kan je succesvol én veilig digitaal ondernemen?” Digitalisering biedt ondernemers nieuwe kansen, maar tegelijkertijd brengt het ook risico’s met zich mee. In deze aflevering kijken we naar hoe je als ondernemer de kansen van digitalisering effectief kunt benutten en hoe je dit tegelijkertijd veilig kunt doen.

In gesprek met de tafelgasten
Onder leiding van presentator Kevin van den Berg gaan we met onze gasten dieper in op dit onderwerp. In het welkomstwoord vertelt wethouder Saskia Bruines over hoe Den Haag ondernemers ondersteunt om beter én veilig digitaal te ondernemen. Tessa Renkers (MKB Digiwerkplaats) en Jacqueline Arnoldy (HYPE LAB) vertellen hoe zij ondernemers in de regio Den Haag helpen bij digitaliseringsvraagstukken en geven tips.

Rutger Leukfeldt is lector Cyberweerbaarheid in het mkb en legt uit hoe de Haagse Hogeschool ondernemers helpt om vooral veilig digitaal te ondernemen. Rutger gaat in gesprek met Atalay Celenk, die vertelt hoe hij als ondernemer omgaat met digitaliserings- en cybersecurity vraagstukken. Tenslotte legt Saskia Noordewier uit hoe ondernemers kunnen profiteren van het nationale veiligheidscluster The Hague Security Delta (HSD) om veiliger digitaal te ondernemen en geeft Job Kuijpers van cybersecurity-onderneming EYE praktische tips om vandaag al aan de slag te gaan met de digitale veiligheid van jouw bedrijf.

Aanmelden
Mis het niet op dinsdag 25 mei. Deelname is gratis. Op www.deondernemerdraaitdoor.nl vind je alle informatie en kan je je aanmelden om live mee te praten.