6e virtuele Ondernemersdag 071 op 20 mei

Donderdag 20 mei om 16.00 uur is je volgende kans om je te laten inspireren en informeren over de ontwikkelingen in de 071-regio. Deze uitzending delen wij de laatste inzichten over ondernemen in de regio tijdens corona en staan we stil bij een veilig werkklimaat voor medewerkers en klanten.

Gasten in de uitzending
Deze keer zie je Bart van Zijll Langhout (Lead Campus Nederland en Lead Vaccines Alliance bij Janssen Vaccines), Janine Vos (Chief Human Resources Officer bij Rabobank), Sjaak de Gouw (directeur Publieke Gezondheid GGD Hollands Midden en voorzitter landelijke programmacommissie infectieziektebestrijding), Patrick Wolfslag (directeur, eigenaar, ondernemer Wolfslag kantoorinrichting) en Joris Nuiver (eigenaar, ondernemer van Bureau Nuiver en Team Horizon). En zoals gebruikelijk Martijn van Pelt, voorzitter VNO-NCW Bedrijfsleven Rijnland en bestuurslid Economie071. Met naast hem Marius Hovius, de nieuwe Directeur Coöperatieve Rabobank.

Veilig werkklimaat en inzichten
Met het versoepelen van de maatregelen komt werken op kantoor steeds dichterbij. Hoe creëer je een veilig werkklimaat voor jouw medewerkers en klanten? Vraagt dit om andere inrichting van jouw organisatie bijvoorbeeld? Rabobank heeft hier een inspirerende visie op, die ondernemers helpt om over hun eigen situatie na te denken. Patrick Wolfslag komt bij heel veel bedrijven over de vloer. Hij deelt wat hij in onze regio ziet gebeuren en heeft praktische tips voor je!

Janssen Vaccines en GGD Hollands Midden
Met Bart van Zijll Langhout en Sjaak de Gouw kijken we naar de feitelijke en medische ontwikkelingen van corona in onze regio. Hoe gaat het met Janssen Vaccines en hoe kijken ze naar alle ontwikkelingen? Wat kunnen we de komende tijd van Janssen verwachten? Sjaak de Gouw weet precies hoe het vaccineren en de testbereidheid in onze regio verloopt. Wat verwachten hij en zijn organisatie van de komende periode?

Ondernemers helpen
Joris Nuiver van Team Horizon heeft een toekenning ontvangen van het Leids Stimuleringsfonds. Het fonds ondersteunt nieuwe initiatieven die de weerbaarheid en de veerkracht van onze lokale economie vergroten. Joris deelt hoe hij dit heeft aangepakt en helpt ondernemers om juist nu vooruit te kijken. Want, tegen alle verwachtingen in, zijn dit de momenten waarop kansen ontstaan!

De uitzending begint 20 mei om 16.00 uur en duurt ongeveer een uur. We zien je aanmelding graag tegemoet. De inloggegevens naar de uitzending ontvang je in de week van de uitzending.