Ludieke virtuele borrel en webinar op 28 april

Iedereen snakt naar het einde van de coronacrisis. En gelukkig lijkt dat nu heel erg dichtbij. Samen met Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) denken wij dat dit ondernemende mensen in beide dorpen nieuwe kansen en mogelijkheden biedt. Voor winkels, horeca, musea en attracties, maar ook particulieren, die bijvoorbeeld een bed & breakfast willen beginnen, want we wonen en werken in een uniek en zeer aantrekkelijk gebied om te ontspannen en te recreëren. Tussen Noordzee en Vlietland met twee gezellige dorpscentra, schitterende stranden, uitgestrekte duinen, groene weiden en fraaie bossen. En aan de noord- en zuidzijde begrensd door twee prachtige steden, waar voor cultuurliefhebbers en gezinnen, die aan de eigen musea en het eigen attractiepark nog niet genoeg hebben, nog veel meer te halen valt. Kortom met alle ingrediënten om de eigen inwoners, mensen uit de regio en bezoekers van verder weg voor kortere of langere tijd een uiterst aangenaam verblijf te bieden.

Daarom organiseren onze beide ondernemersverenigingen samen met Stichting Wassenaar-Voorschoten Marketing (WVM) een webinar met aansluitende ludieke virtuele borrel op woensdag 28 april van 19.30 tot 21 uur. Tijdens het drie kwartier durende webinar komen Alex Luiten (De Bijhorst), Bart Carpentier Alting (Vlietland), Frédérique Diepstraten (Wassenaar-Centrum) en Antoinette van Dorssen (Kasteel Duivenvoorde) in korte filmpjes aan het woord om te vertellen, welke kansen en mogelijkheden zij zien en hoe zij daarop nu al inspelen. En een studiopanel onder leiding van Alice Hooft (Studio A & A) en verder bestaand uit Mariëtte Mol (Wapen van Voorschoten), Philip van Zuylen van Nijevelt (Duinrell), Anouk van Eekelen (NBTC Holland Marketing} en Maurits von Heijden (Wassenaar-Voorschoten Marketing) gaat tussen de films door met elkaar in gesprek over hoe we de plaatselijke bedrijvigheid op dit gebied een boost kunnen geven. Direct aansluitend vindt dan de ludieke virtuele borrel plaats, waarbij je ondernemers en andere belangstellenden uit beide dorpen kunt ontmoeten.

Aanmelden kun je je via deze link op de OVV-site. Onderaan bij het bericht op die site kun je zien, wie er nog meer komen. Iedereen is welkom! Als je je hebt aangemeld, krijg je de link naar de bijeenkomst een paar dagen voor de start toegemaild. Doe je mee?

Bij de foto: Ondernemersvereniging Voorschoten, Ondernemend Wassenaar en Stichting Wassenaar-Voorschoten Marketing nodigen alle ondernemende mensen uit beide dorpen uit voor een webinar en virtuele borrel op woensdag 28 april a.s.