Nieuw initiatief: Ondernemersschool Leiden

Graag brengen we het nieuwe initiatief van Qredits en Stichting Werk en Onderneming onder de aandacht: de start van Ondernemersschool Leiden. Een mooie kans voor startende ondernemers in regio Leiden om (met korting!) te werken aan een goede start van hun eigen bedrijf.

Tien avonden

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de Ondernemersschool Leiden. Tijdens de Ondernemersschool leer je in tien avonden stap voor stap wat ondernemerschap inhoudt en schrijf je je eigen ondernemingsplan. Zo ontdek je jouw kwaliteiten als ondernemer en start je op een goede manier je eigen bedrijf. Je wordt begeleid door ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven.

Start met fikse korting!

De eerste avond is op maandag 2 november 2020. De kosten voor de ondernemersschool zijn normaal gesproken €275 (ex. BTW). Via de Stichting Werk en Onderneming krijg je echter 75% korting en betaal jij slechts €68,75! Meer informatie kan je vinden op deze website.