Cyber Crime Security Awareness Training op dinsdagavond 29 september

Internet
dinsdag 29 september 2020, 19.30-21.30 uur

Op dinsdagavond 29 september vanaf 19.30 uur organiseren wij samen met Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) een virtuele Cyber Crime Security Awareness Training voor alle ondernemers in beide dorpen via het digitale platform Zoom. Tijdens deze bijeenkomst krijg jij en/of je computermedewerker voorlichting en tips over hoe je te wapenen tegen cybercriminaliteit, phishing emails, CEO-fraude, cryptolockers (ransomware), DDOS-aanvallen en de criminele overname van de bediening van apparaten op afstand. Het is belangrijk om je hierin te verdiepen, want de digitale processen, waar jouw bedrijf ongetwijfeld ook gebruik van maakt, maken je onderneming kwetsbaar.

De GRATIS training wordt namens het Platform Veilig Ondernemen (PVO) verzorgd door specialisten van Nederlands Forensisch Incident Response (NFIR) uit Den Haag. In één uur geven zij je in begrijpelijke bewoordingen en beelden een duidelijk inzicht in alle digitale gevaren, die je bedreigen. Aansluitend kun je ook een uur lang vragen stellen. Live via de zoomverbinding, via de chat, per mail en/of telefonisch. Zelfs kun je een afspraak maken om je vragen later te stellen en beantwoord te krijgen.

In verband met de voorbereidingen voor de avond, vragen wij je je wel voor 15 september aan te melden. Is binnen je bedrijf iemand anders met de computerveiligheid belast, dan adviseren we je zeker (ook) hem of haar op te geven. Je kunt je op de OVV-site aanmelden via deze link. Onderaan op de pagina daar kun je ook zien, wie zich verder hebben opgegeven.

Een phishingtest vooraf maakt deel uit van de training. Als je daaraan ook wilt meedoen moet je je in verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) daarvoor apart aanmelden. Dat doe je via deze link.

Enkele dagen voor de virtuele bijeenkomst ontvang je en/of je medewerker dan de Zoomlink, waarmee jij en/of je computermedewerker op de avond kunt/kunnen deelnemen.

Wij rekenen op veel belangstelling en raden je daarom aan jezelf en/of je medewerker snel op te geven.