Bezoek RijnlandRoute afgelast

RijnlandRoute Informatiecentrum, Rietpolderweg 19 2323 LL Leidschendam
dinsdag 14 april 2020, 17-20 uur

Nu de regering heeft besloten tot 1 juni bijeenkomsten te verbieden in verband met de strijd tegen het coronavirus kan het op 14 april  geplande bezoek aan het Informatiecentrum van de RijnlandRoute geen doorgang vinden. Het bezoek wordt voor onbepaalde tijd uitgesteld. Ook andere bijeenkomsten die wij voor de komende tijd in de planning hadden, kunnen nu niet doorgaan.

Zodra er weer mogelijkheden ontstaan om bijeenkomsten te organiseren, zullen wij ons beraden of het bezoek alsnog kan plaatsvinden of dat wij het helemaal moeten schrappen. Eén en ander mede afhankelijk van de voortschrijding van de tijd en het project en mogelijke andere prioriteiten die dan moeten worden gesteld.