Inschrijving bezoek RijnlandRoute Informatiecentrum gesloten

De belangstelling voor een bezoek aan het RijnlandRoute Informatiecentrum blijkt opnieuw erg groot. We hebben inmiddels voor het bezoek op 14 april het maximale toegestane aantal aanmeldingen van 60 overschreden. De inschrijving is daarom gesloten.

Ben je ondernemer in Voorschoten of Wassenaar en heb je je niet aangemeld en zou je toch -al dan niet met partner- erg graag meewillen, dan kunnen we je op een reservelijst zetten. Stuur daarvoor een antwoordmailtje naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Als er afvallers zijn, willen wij degenen, die op de reservelijst staan, op volgorde van binnenkomst van hun aanmeldingen daarvoor benaderen om alsnog mee te gaan.

Heb je je wel aangemeld, maar ben je alsnog verhinderd, laat dat dan zo spoedig mogelijk weten, zodat we iemand anders gelukkig kunnen maken.