Nieuw bezoek Informatiecentrum RijnlandRoute

Op 2 oktober vorig jaar bezochten 60 leden van onze ondernemersvereniging en Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) het informatiecentrum van de RijnlandRoute om persoonlijk kennis te nemen van dit gigantische infrastructurele project. 60 was het maximale aantal bezoekers dat men kon ontvangen en wij moesten ruim 30 mensen teleurstellen. We deden wel de belofte dat we in het voorjaar van 2020 een nieuw bezoek zouden organiseren.

Op dinsdag 14 april is het zover. Dan willen we opnieuw naar het informatiecentrum gaan om niet alleen hetzelfde verhaal als op 2 oktober te horen, maar ook te vernemen hoe het staat met de herinrichtingsplannen voor het Lammenschansplein en de aanpassingen van de Europaweg en de nieuwe Lammebruggen. De afvallers van de vorige keer hebben we als eersten in de gelegenheid gesteld zich voor dit bijzondere evenement aan te melden, maar er is nog ruimte voor meer mensen.

Het programma ziet er bij meer dan 30 deelnemers (bij 30 of minder deelnemers wordt de groep niet gesplitst) als volgt uit:

17.00 – 17.15 uur  Ontvangst met koffie/thee
17.15 – 18.00 uur  Groep 1: Presentatie en toelichting in infocentrum
17.15 – 18.00 uur  Groep 2: rondje buiten (niet in bouwkuip) en uitkijkpunt
18.00 – 18.30 uur  Soep met broodjes
18.30 – 19.15 uur  Wisseling van de groepen
19.15 – 20.00 uur  Drankje na (niet-alcoholisch)

Uiteraard is er ook nu weer een limiet van 60 personen. Wilt u voorkomen dat u achter het net vist, adviseren wij u zich (al dan niet met uw partner) direct op de site van de OVV aan te melden. Bent u nog geen lid van de OVV of onze ondernemersvereniging vink dan ook Introducé aan. Onderaan die webpagina kunt u zien, wie zich nog meer hebben aangemeld. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst en vol = vol.

We rekenen op net zo’n interessant en succesvol bezoek als de vorige keer en hopen weer veel ondernemers uit beide dorpen in het informatiecentrum van de RijnlandRoute te mogen begroeten.

Wegens overschrijding van het maximaal toegestane aantal deelnemers is de inschrijving voor dit evenement op 12 maart 2020 gesloten. Wil je toch mee, kunnen we je op een reservelijst zetten. Stuur daarvoor een email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl