Kennismaken met Augmented Reality

Met Augmented Reality (AR) kan een elektricien hulp krijgen van een expert op afstand. Een automonteur ziet de werkinstructies geprojecteerd op de motor. Of de AR-bril helpt je met je tekst tijdens je belangrijke presentatie.

PRAKTISCHE BIJEENKOMST

Zijn deze scenario’s al haalbaar? En wat kan AR betekenen voor organisaties? Dat zijn de centrale vragen tijdens het event ‘Augmented Reality op de Werkvloer’ op 29 november in PLNT. Bedrijven en organisaties die kennis willen maken met de mogelijkheden zijn van harte welkom.

WERKEND PROTOTYPE?

Tijdens de middag probeer je zelf verschillende AR demo’s, leer je van experts over de theorie en de praktijk en ga je samen met studenten van de Universiteit Leiden op zoek naar de mogelijkheden in jullie organisatie. Hopelijk kiezen de studenten jullie case en ontwikkelen ze de komende maanden een werkend prototype voor hun eindproject!

WAAR? PLNT LEIDEN

  • Voor wie? Professionals uit bedrijfsleven, overheid, zorginstellingen en onderwijs
  • Wanneer? 29 november van 13.30 – 17.00 met afsluitend een netwerkborrel.
  • Kosten? Gratis.

Klik op de link voor informatie en aanmelden.

PARTNERS

Dit event is een samenwerking tussen:

Heb je een Augmented Reality project dat je wilt demonstreren op de markt? Neem dan contact op met het VR Learning Lab.