Ondernemersdag071 op 21 november 2019

Jij bent toch ook aanwezig bij Ondernemersdag071? Op 21 november nodigen de ondernemersverenigingen in de 071-regio jou, als ondernemer i graag uit bij Royal FloraHolland in Rijnsburg. Ze bieden een programma met een ‘Kijkje in de keuken van de Flora’ en een interactieve talkshow gehost door BNR’s Rens de Jong en afwisselende gasten. Samen vormen zij dé mix van inspiratie, verbinding en kennisdeling voor jou en je onderneming.

Talkshow 071 en jij bepaalt mee!
Tijdens Ondernemersdag071 gaat men met verschillende ondernemers in gesprek. Wat speelt er in de regio en hoe gaan zij daar mee om? Met de inzet van een interactief stemsysteem geef jij sturing aan de talkshow en meet men meteen wat jij als ondernemer in de 071-regio denkt en doet. Jouw mening en reacties bepalen waarover de gasten verder praten. Je bent zo dus écht betrokken bij de inhoud. Host van de talkshow is Rens de Jong, bekend van BNR en gespecialiseerd in alles wat ondernemerschap, innovatie en technologie raakt.

Thema’s die jouw onderneming raken
Ze hebben drie belangrijke thema’s waar ondernemers en bestuurders over inspireren en discussiëren:

  • Human Capital: er heerst krapte op de arbeidsmarkt. Hoe behoud je talent? Hoe trek je de juiste mensen naar je toe? Omdenken van functies naar vaardigheden kan een oplossing bieden.
  • Technologisering van jouw bedrijf: de digitale wereld heeft steeds meer te bieden voor jou en je klanten. Hoe zorg je dat digitalisering voor je gaat werken? Want waar te beginnen en is het echt wel zo belangrijk voor jouw business?
  • Ruimte voor ondernemerschap: letterlijk en figuurlijk. Ruimte is schaars en dus een uitdaging. En hoe sluit bereikbaarheid daar op aan? Bedrijventerreinen veranderen; een uitdaging voor gemeenten én ondernemers. Hoe gaan we dit samen regelen?

Innovatie tijdens een Kijkje in de keuken van de Flora
Voorafgaand aan de talkshow biedt men je een uniek ‘kijkje in de keuken’ van hét handelscentrum van onze regio: Royal FloraHolland. Jaarlijks wordt hier voor meer dan € 4 miljard aan bloemen en planten verhandeld. Innovatie staat tijdens de rondleiding centraal. Wil jij deze unieke kans niet missen, meld je dan snel aan, er is slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers aan dit onderdeel.

Actieve netwerkborrel
Geïnspireerd worden is leuk, maar nieuwe contacten leggen met mogelijk commerciële kansen is natuurlijk nog beter. Tijdens de netwerkborrel brengt men je daarom in contact met collega-ondernemers uit de regio.

Aanmelden
Ondernemersdag071 vindt plaats bij Royal FloraHolland, Laan van Verhof 3 in Rijnsburg. Je kunt gratis parkeren op het bijbehorende parkeerterrein.

14.45 uur Ontvangst deelnemers rondleiding
15.00 uur Rondleiding Royal FloraHolland
16.00 uur Ontvangst deelnemers plenaire programma
16.15 uur Start programma Ondernemersdag071
17.30 uur Actieve netwerkborrel
19.00 uur Einde bijeenkomst

Meld je aan via deze link

Graag tot ziens op 21 november!