Bezoek Informatiecentrum RijnlandRoute

Samen met Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV) nodigen wij alle leden en hun partners van harte uit voor een informatiebijeenkomst over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de RijnlandRoute en aansluitende wegen in/bij het RijnlandRoute Informatiecentrum, Rietpolderweg 19, 2323 LL  Leidschendam op woensdag 2 oktober a.s. om 17.00 uur.

Het programma ziet er als volgt uit:
17.00 – 17.15 uur  Ontvangst met koffie/thee

17.15 – 18.00 uur  Groep 1: Presentatie en toelichting  in infocentrum; Groep 2: rondje buiten met bezoek uitkijkpunt

18.00 – 18.30 uur  Soep met broodjes

18.30 – 19.15 uur  Wisseling van de groepen

19.15 – 20.00 uur  (Non alcoholisch) drankje na

We zijn bij het opstellen van dit programma uitgegaan van 40-60 (maximumaantal) deelnemers. Bij 30 deelnemers of minder wordt het programma met één groep afgewerkt. De indeling van de groepen geschiedt ter plaatse.

Voor het bezoek aan de bouwplaats geldt een aantal strikte regels. Je moet over een goede conditie beschikken. Daarnaast is de minimumleeftijd om deel te nemen 16 jaar én moet je minimaal schoenmaat 37 (i.v.m. veiligheidslaarzen) hebben. De rondleiding vindt altijd onder begeleiding plaats en je dient t.b.v. je eigen veiligheid en die van anderen de aanwijzingen van de begeleider te allen tijde op te volgen. Per begeleider kunnen er maximaal 10 mensen mee en je gaat mee op eigen risico. Dat neemt niet weg dat je van de mensen van het informatiecentrum veiligheidskleding krijgt zoals een hesje, een veiligheidsbril, een helm en laarzen met stalen neuzen. Mensen die de bouwplaats betreden mogen geen jurk, rok of korte broek aan hebben. Ook korte mouwen zijn niet toegestaan. Tip: neem voor de laarzen zo nodig extra dikke sokken mee. Na afloop van de rondleiding lever je de hele set van veiligheidskleding inclusief de bril weer in.

Men geeft aan een bouwplaats bezoek niet helemaal te kunnen garanderen. Het kan altijd zo zijn dat dat door werkzaamheden niet mogelijk blijkt te zijn. Men probeert dan in overleg een passend alternatief te bieden.

Kom je lopend of per fiets? Maak dan in Voorschoten gebruik van de Vlietlandbrug bij de hoek Nicolaas Maeskade / Frans Halsplantsoen. Gezien de filekansen bij het Lammenschansplein en op de A4 verdient het aanbeveling als je per auto komt ook daarnaartoe te gaan, daar je auto te parkeren en het laatste stuk te lopen. De wandeling duurt ongeveer 10 minuten. De route naar het informatiecentrum staat duidelijk aangegeven.

Je kunt je NIET meer aanmelden voor deze bijeenkomst omdat het maximale aantal deelnemers al is overschreden! Toch geïnteresseerd? Stuur dan een email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. We zetten je dan op een wachtlijst en mocht die lang genoeg worden, dan gaan we proberen een tweede bezoek te organiseren.