Startbijeenkomst Circulaire Bouw regio Leiden

Economie071, het economische samenwerkingsverband van de Leidse regio, sluit zich aan bij de landelijke coöperatie Cirkelstad en wordt daarmee Cirkelstad regio-071. Door deze samenwerking gaat de Leidse regio concreet aan de slag met projecten en initiatieven op het gebied van circulaire bouw.

Woensdag 25 september organiseren Economie071 en Cirkelstad hierover een inhoudelijke bijeenkomst. Hier leer je wat Cirkelstad regio-071 voor jou kan betekenen. Ondernemers binnen de bouwsector (van advies, ontwerp tot bouwer, van leverancier tot onderhoud en beheer) en professionals uit de sectoren overheid (alsook raadsleden) en onderwijs worden nadrukkelijk uitgenodigd zich aan te melden. We starten met een eenvoudige maaltijd en sluiten af met een netwerkborrel.

Meer informatie is te vinden op www.economie071.nl.

Meld je hier aan!