Storm van ‘s-Gravesandeweg weer open

Sinds donderdag 11 april is de Storm van ‘s-Gravesandeweg weer open voor het autoverkeer. Dankzij onze stevige lobby ruim twee maanden eerder dan oorspronkelijk gepland. Wij zijn daar erg blij mee, want de ondernemers zijn daardoor weer een stuk beter bereikbaar voor hun klanten en leveranciers en omgekeerd. Fietsers en voetgangers moeten nog even langer geduld oefenen. Hun paden komen begin mei gereed.

Wij hopen dat de bereikbaarheid van en in het dorp ook de komende tijd hoog op de prioriteitenlijst van de gemeentelijke, provinciale en landelijke politiek blijft staan, want er zijn nog genoeg knelpunten, die om een oplossing vragen. Wij blijven dan ook de verdere ontwikkelingen nauwgezet volgen en aandringen op structurele oplossingen voor het verkeer in het dorp en de regio.