Vorstelijk bijeen

Beachclub BAIT Wassenaarseslag
8 mei 2019 - 16.00-18.30 uur

Graag nodigt Stichting Wassenaar-Voorschoten Marketing u uit voor de ondernemersbijeenkomst “Vorstelijk bijeen”, voor alle ondernemers van Voorschoten & Wassenaar. De toeristische promotie van onze regio is hierbij het centrale thema.

Inspirerend programma
Met presentaties van verschillende organisaties/ondernemers neemt men u en andere belanghebbenden mee in de marketing van Voorschoten en Wassenaar en de op stapel staande lokale en regionale projecten. Ook nodigt men de deelnemers uit mee te denken over de marketingstrategie en -plannen.

Het bevorderen van toerisme
Stichting Wassenaar-Voorschoten Marketing is in 2017 opgericht. De stichting bestaat uit ondernemers uit Voorschoten en Wassenaar en heeft als doel het bevorderen van toerisme door het promoten en verbinden van de recreatieve en culturele mogelijkheden van dit gebied.

Neem ook eens een kijkje op hun website: www.vorstelijkvrij.nl

Bent u er ook bij? Aanmelden kan via: info@vorstelijkvrij.nl