Lunchbijeenkomst Voordelen van sociaal werkgeverschap

Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1 Nootdorp
18 juni 2019 - 12.00-14.45 uur

Wilt u een kans geven aan mensen met een arbeidsbeperking en zoekt u naar een manier om daarmee te beginnen? Of wilt u meer weten over de kansen van de Banenafspraak en interessante voordelen? Kom dan naar de lunchbijeenkomst ‘De voordelen van sociaal werkgeverschap’ van het Ambassadeursnetwerk.

Deze lunchbijeenkomst is van 12.00 tot 14.45 uur op een nader te bepalen locatie in de arbeidsmarktregio Zuid-Holland Centraal, waartoe Wassenaar ook behoort. De exacte locatie wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

Programma inclusief broodje

 • Voorproefje van de gratis Werkmaat en Harrie Helpt trainingen
  Eet mee en proef van deze trainingen waarbij medewerkers worden ondersteund om een collega met een arbeidsbeperking zo goed mogelijk te laten ‘landen’ in de organisatie. Als werkgever kunt u de volledige training gratis afnemen voor uw organisatie.
 • Ambassadeurs vertellen
  Werkgevers die mensen in dienst hebben met een afstand tot de arbeidsmarkt worden geïnterviewd over hun bedrijf, medewerkers en ambassadeurschap.
 • Creativiteit & communicatie
  Hoe kan het Ambassadeursnetwerk de communicatie naar werkgevers verbeteren? Wat heeft u nodig voor de match? Of heeft u een idee om andere bedrijven enthousiast te maken voor sociaal ondernemen? Communicatieadviseur Erik Jacobs is benieuwd naar uw inbreng en biedt inspiratie.
 • Subsidies en regelingen
  Er zijn veel subsidies en regelingen voor sociale ondernemers. Een WSP-accountmanager informeert u over de laatste stand van zaken. En graag stellen we ondernemers de vraag hoe we collega-ondernemers beter kunnen informeren over de mogelijkheden. Wat is voor werkgevers belangrijk om te weten?
 • Uitbreiden en borgen ambassadeursnetwerk
  Hoe kunnen we het Ambassadeursnetwerk voor de Banenafspraak uitbreiden, borgen met enthousiaste sociale ondernemers en hoe geven we hier in 2019 en de volgende jaren vorm aan?

U kunt zich aanmelden bij de coördinator van het Ambassadeursnetwerk: Bob Smith (bsbobsmith84@gmail.com). Zet in uw mail met wie u komt en of u een andere werkgever meeneemt.