Ondernemersbijeenkomst Dorpshaven

Op maandagavond 8 april wordt in het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat op ons initiatief speciaal voor ondernemers een avond georganiseerd over de plannen voor het Havengebied. De Havenplannen zullen door sommige bedrijven als een kans worden gezien en door andere als een bedreiging. Wil je hierop invloed uitoefenen, dan raden we je aan om om 19.30 uur naar de bijeenkomst te komen, waar je dan de plannen kunt bekijken en onder meer spreken met de wethouders Klaver en Wassenaar. Ben je van plan dat te doen? Meld je dan aan via: secretariaat@ondernemendwassenaar.nl

Lees hier meer over het voorlopig ontwerp op de gemeentesite…

Lees hier de reactie van Ondernemend Wassenaar op het Voorontwerp bestemmingsplan

Lees hier de samenvatting van de inbreng van Ondernemend Wassenaar op het (voorlopig) ontwerp Havengebied