17 april Ondernemerstheater met Sjaak Bral

De Warenar, Kerkstraat 75 Wassenaar
17 april 2024 20-22.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Graag nodigen we alle ondernemers uit Wassenaar uit voor een avond met de bekende Haagse conferencier en columnist Sjaak Bral op woensdag 17 april om 20.00 uur in De Warenar op Kerkstraat 75. Je/jullie bent/zijn welkom vanaf 19.30 uur.

Wat je kunt verwachten vertelt Sjaak in dit filmpje.

Wij zijn heel benieuwd, hoe deze bekende buitenstaander met een scherpe blik en veel humor tegen ondernemen in het algemeen en  in ons dorp in het bijzonder aankijkt en hebben hem natuurlijk onze ideeën daarover ingefluisterd.

Na afloop van Sjaaks optreden (rond 21 uur) nodigen we je/jullie uit om gezellig na te praten onder het genot van drankjes en hapjes tot circa 22.30 uur.

De avond vormt voor niet-leden een uitgelezen mogelijkheid om  geheel vrijblijvend kennis met ons te komen maken.

We hopen op een volle zaal. Om te weten op hoeveel mensen we mogen rekenen, vragen we je wel jezelf (en je partner en/of introducés) van tevoren aan te melden. Liefst direct, maar in elk geval voor 14 april.

Aanmelden doe je door een email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Vermeld daarin de naam van je bedrijf, je eigen naam en de naam van degene die je meeneemt. Neem je ook een collega-ondernemer al dan niet met partner mee vermeld daarvan dan ook dezelfde gegevens.