Wapen je tegen cybercriminaliteit op 7 maart in De Warenar

De Warenar, Kerkstraat 75 Wassenaar
7 maart 2024 - 18.00-22.30 uur

Twee op de vijf MKB-ers krijgen jaarlijks te maken met cybercriminaliteit en de helft daarvan lijdt daardoor schade! De gevolgen kunnen klein maar ook dramatisch zijn tot een faillissement aan toe. Daarom organiseren wij en het Centrummanagement in samenwerking met Platform Veilig Ondernemen (PVO) op donderdagavond 7 maart in De Warenar een informatieavond over cybersecurity. Want je kunt zelf heel veel doen om dat te voorkomen.

Tijdens de avond, waaraan voor de deelnemers geen kosten zijn verbonden en die om 18 uur begint met een inloop met Indische maaltijd komen een ervaringsdeskundige en cybersecurity experts van PVO en Politie aan het woord en kan je ook eigen ervaringen delen onder leiding van dagvoorzitter Pieter Cobelens, voormalig directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst. De avond wordt met een netwerkborrel besloten. Elke Wassenaarse organisatie (bedrijf, vereniging, stichting, instelling, winkel) met een website, klanten/leden en leveranciers is welkom.

Aanmelden kan per email naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. In je email de naam van je bedrijf vermelden en de namen van de personen, die je opgeeft. Maximaal 2 per bedrijf. Doe het wel snel, want het aantal deelnemers is beperkt tot 100 en vol=vol.

 

Programma 7 maart (Locatie: Warenar)

Inloop met diner vanaf 18 uur

19:00 uur –   Introductie door avondvoorzitter Pieter Cobelens (voormalig directeur MIVD) in gesprek met burgemeester de Lange

19:15 uur –   Hoe mijn onderneming werd getroffen door een cyberaanval
door Timothy van Laar

19:45 uur –   Waarom ben je als ondernemer kwetsbaar?
door IT-expert Jaap Schouten

Pauze

20:20 uur   Hoe word je digitaal veilig?
IT-expert Jaap Schouten komt met praktische tips

20:40 uur –   Accountmanager Cybercrime publiek-private samenwerking politie, Vincent Stittelaar, over politie-inzet en aangifte

21:10 uur –   Vragen aan de sprekers onder begeleiding van avondvoorzitter

Borrel vanaf 21.30

 

Foto: Cybercriminaliteit vormt een ernstig probleem. Wassenaarse ondernemers kunnen zich hiertegen leren wapenen op donderdagavond 7 maart in De Warenar (Foto: PR)