Webinar invoering zero-emissiezone Leiden

Online (gratis)
27 februari 2024 - 18.00-19.00 uur

Lever je goederen en/of diensten aan klanten in Leiden? Dan heb je vanaf 2025 te maken met de zero-emissiezone (ZE-zone). Dat betekent dat je alleen met duurzaam vervoer (dus zonder uitstoot) de stad in mag. Er zijn diverse mogelijkheden om hieraan te voldoen. Over de zero-emssiezone en wat dat voor jou betekent, praat men je graag bij tijdens een Webinar op 27 februari aanstaande.

 

Evrim Akar van Rijkswaterstaat vertelt over de landelijke regelgeving, het loket ontheffingen en de vrijstellingen. Eric Jellema van de gemeente Leiden gaat in op de Leidse situatie. Michael van Wijngaarden, logistiek adviseur, neemt je mee in de alternatieven en de verschillende mogelijkheden om aan de eisen te voldoen.  Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen. 


Aanmelden kan via
logistiekmakelaarzes@leiden.nl