OVV-OW Bijeenkomst ‘Road to Zero’ op donderdagavond 16 februari 2023

The British School in The Netherlands, Jan van Hooflaan 3 Voorschoten
Donderdag 16 februari 2023 18.45-20.45 uur

Hoe krijg je in de toekomst je mensen of spullen bij de klant? Benzine- en dieselauto’s mogen al heel snel de stad niet meer in. En over niet al te lange tijd worden ze zelfs niet meer geproduceerd. Hoogste tijd dus om nu al na te denken over noodzakelijke veranderingen in je wagenpark, zodat je daar tijdig op kunt inspelen. Zelfs als je over maar één auto beschikt!

Don Laman, van Laman Auto’s uit Voorschoten, lid van Ondernemersvereniging Voorschoten (OVV), komt op donderdagavond 16 februari in The British School in The Netherlands (BSN) op Jan van Hooflaan 3 Voorschoten graag (in het Nederlands) vertellen wat ons allemaal te wachten staat en hoe we daar nu al het beste op kunnen reageren. Hij neemt ook enkele van de nieuwste modellen bedrijfsauto’s mee, zodat je zelf kunt zien wat er allemaal verandert.

Het programma ziet er als volgt uit:
18.45-19.15 uur  Ontvangst met koffie en thee
19.15-19.25 uur  Verwelkoming door leiding en leerlingen van BSN en informatie over de duurzaamheidsactiviteiten van de school
19.25-20.00 uur  Presentatie ‘Road to Zero’ door Don Laman met gelegenheid voor vragen en discussie
20.00-20.45 uur  Netwerkborrel met rondleidingen door het schoolgebouw en bezichtiging van bij de zaal opgestelde bedrijfswagenmodellen.
20.45 uur              Einde bijeenkomst

Leden van onze ondernemersvereniging en OVV zijn van harte welkom. Zij konden zich tot en met 9 februari op de site van de OVV aanmelden. Daar kun je ook zien wie er komen. In verband met de veiligheidseisen van de school en het aantal te reserveren stoelen en drankjes sloot de aanmeldtermijn al zo vroeg en moeten we op de avond zelf om 20.45 uur afsluiten.