Gratis vermelding in magazine Proef de Streek!?

In april verschijnt weer het regiomagazine Proef de Streek!. Het bewaarmagazine kent een oplage van 180.000 exemplaren. Het wordt huis-aan-huis verspreid in  onze regio en verder via de horeca, VVV’s, bibliotheken, musea, campings en hotels.
De thema’s voor dit jaar zijn: Shoppen, Horeca, Cultuur, Natuur, Kennis en Vrijheid.
Heb je echt iets bijzonders te melden? Dan kan daarover mogelijk een gratis bericht in het magazine worden opgenomen. Stuur daarvoor een foto (min. 1 MB) en een klein tekstje naar: dany@leidenenpartners.nl. Het redactieteam bepaalt of jouw bericht wordt opgenomen.
Wil je zeker weten dat je bericht geplaatst wordt? Er is plek voor een aantal betaalde advertenties. Klik hier door voor de tarieven en andere informatie.   
Neem wel snel actie. De deadline voor vermeldingen en betaalde advertenties is 28 januari 2023.
Organiseer je een lokaal evenement? Vergeet dan ook niet dat aan Wassenaar-Voorschoten Marketing te melden. Ga daarvoor naar: www.wassenaar-voorschoten.info/nl/aanmeldingsformulier-evenement Je evenement wordt dan gratis opgenomen in de veel bezochte uitagenda van beide dorpen.