Ondernemersontbijt met B&W van Wassenaar

Raadhuis De Paauw Wassenaar
22 november 2022 - 08.00-10.00 uur

Op dinsdag 22 november om 8.00 uur organiseren wij samen met de gemeente een ontbijt in Raadhuis De Paauw, waarin je kunt kennismaken met het eind juni aangetreden nieuwe college van Burgemeester en Wethouders van Wassenaar. Tijdens de maaltijd willen we B&W aan de tand voelen over onder meer het vestigingsklimaat voor bedrijven, de verkeersplannen en de energiecrisis en -transitie. En mochten ondernemers zelf nog een onderwerp weten dat tijdens deze bijeenkomst niet onbesproken mag blijven, dan kunnen ze dat ons melden via secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Het ontbijt is om 10.00 uur afgelopen.

Ondernemer in Wassenaar en nog geen lid? Meld je dan snel aan via de link aan de bovenzijde van deze pagina. Dan kun je er ook nog bij zijn.