Thematafel Inclusieve Arbeidsmarkt op 17 oktober

St. Jan Baptistschool, Anemonenweg 17, 2241 XH Wassenaar
Maandag 17 oktober vanaf 19:30 uur

Hoe geven we als inwoners en ondernemers vorm aan ondernemerschap? Zien we een afspiegeling van de Wassenaarse samenleving op de werkvloer en hoe kunnen we dit eventueel nog inclusiever vormgeven? Een avond met inwoners, ondernemers, organisaties en gemeente. We delen mooie voorbeelden, benoemen knelpunten, wat we willen bereiken en wat hiervoor nodig is.

Kom hiervoor  op maandag 17 oktober om 19.30 uur naar de St. Jan Baptistschool op Anemonenweg 17, 2241 XH Wassenaar.

Je kunt je online aanmelden voor deze thematafel. Wil je je verhaal delen of meedenken in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact op met Bram de Vries via 06 – 10699163 of bramdevries@inclusionlab.nl.

Meer informatie over de hele Wassenaarse Inclusie Agenda vind je hier.