Verkeersdrempels Hogeboomseweg eindelijk weg!

De verkeersdrempels op de Hogeboomseweg zijn eindelijk verwijderd. Wij hadden ons hiervoor al geruime tijd sterk gemaakt. Niet in het minst door de voortdurende inspanningen van de (oud-)bestuursleden Martijn l’Ami, Jaco van den Dool, Berry van der Holst, Peter Römer en Arnold den Hollander. We zijn blij met dit succes en vertrouwen erop dat de Wassenaarse ondernemers op passende wijze gebruik zullen maken van de verbeterde transportmogelijkheden via deze weg.

Mochten andere ondernemers ook verkeerstechnische knelpunten zien in het dorp, aarzel dan niet dat aan ons te melden. Wij zullen ze graag in het Economisch Overleg Wassenaar (EOW) aan de orde stellen. Het kan zoals hier een zaak van lange adem zijn, maar misschien lukt het ook dan het gesignaleerde probleem opgelost te krijgen.