Aangenaam netwerken op twee boten en bij de mobiele foodtruck Route 66

Op donderdag 9 september 2021 organiseerden wij een vaartocht en eterij voor onze leden al of niet met partner. Een mooie gelegenheid om elkaar in een ontspannen sfeer beter te leren kennen.

Ongeveer 30 bedrijven waren met zo’n 40 personen van de partij.

Tijdens het stralende weer voeren we met de Giethoornse bok (De Waterkoker) van Frans Koopsen (All Sails) en de sloep (Le Mar) van Martin en Marian Kortekaas van het gelijknamige bouwbedrijf naar de haven van Katwijk en terug.

Tijdens het varen werden we verwend met lekkere hapjes en drankjes. Na het afmeren kon iedereen genieten op het grasveld voor de deur van All Sails van de voortreffelijke spijzen en dranken uit de foodtruck van Route 66 Mobile Diner van Jack Luiten.

Uit de enthousiaste reacties van de deelnemers maken wij op dat dit nieuwe initiatief een schot in de roos was en de eis, dat men over een coronabewijs moest beschikken om te kunnen deelnemen, werd niet als een belemmering ervaren. Integendeel, die maakte het mogelijk om de 1,5 meter afstandsregel los te laten om op een normale manier met elkaar te converseren. En zo kon men eindelijk ook weer eens normaal netwerken, ervaringen en kennis uitwisselen en nieuwe ideeën en inspiratie opdoen.

Kortom: een bijeenkomst die voor herhaling vatbaar is.

Bij de foto: een deel van de deelnemers in de Giethoornse bok De Waterkoker