OW Vaartocht en eterij op 9 september

In juni hielden wij een peiling onder de leden voor een vaartocht met aansluitende eterij op donderdag 9 september. Daarvoor bleek voldoende belangstelling. Het gaat dus door en alle leden kunnen zich hiervoor nu (met hun partner) aanmelden! 

We hebben scheepsruimte voor 32 personen. Het is dus zaak als je wilt meevaren jezelf (en je partner) snel op te geven, want vol=vol! Aan het aantal deelnemers aan de eterij is vooralsnog geen maximum gesteld.

Samengevat ziet het programma er als volgt uit:

15.15-15.30 uur       Ontvangst van de varensgasten bij de haven tegenover All Sails Zeilmakerij
15.30-18.00 uur     Vaartocht door onze regio met partyboot De Waterkoker en de sloep van lid Martin Kortekaas
18.00-18.30 uur     Ontscheping varensgasten en ontvangst deelnemers eterij op het grasveld bij de haven tegenover All Sails
18.30-21.00 uur     Kennismaking met drank en gerechten uit de foodtruck van Route 66 Mobile Diner

Wil je als lid (met je partner) meevaren en mee-eten of alleen ’s avonds komen mee-eten, geef je dan gauw op door de onderstaande vragen te beantwoorden en je antwoord per email te sturen naar secretariaat@ondernemendwassenaar.nl. Mocht je onverhoopt te laat zijn met je aanmelding voor de vaartocht, laten we je dat natuurlijk weten.

PS Om deel te kunnen nemen aan deze activiteiten dien je (en je partner) te beschikken over een geldig coronatoegangsbewijs, dat je onder meer kunt verkrijgen, nadat je volledig bent gevaccineerd en dit samen met een geldig identiteitsbewijs bij je te dragen! Dat kan een papieren coronabewijs zijn. Het is ook mogelijk hiervoor de corona-check-app op je mobieltje te installeren. Wij zijn verplicht een en ander te controleren. En bij corona-achtige ziekteverschijnselen op 9 september bij jezelf en/of één of meer huisgenoten blijft natuurlijk gelden: thuis blijven en je (laten) checken!

 

AANMELDING OW VAARTOCHT EN ETERIJ OP DONDERDAG 9 SEPTEMBER 2021

Naam OW lid:

Naam partner indien van toepassing:

Ik meld mij aan voor deelname aan

De vaartocht: ja/nee*

De eterij: ja/nee*

  • Weghalen wat niet van toepassing is