Zet je duurzame initiatief in de spotlights!

Inwoners, ondernemers en gemeente werken in de Klimaattafel samen aan een duurzaam en CO2-neutraal Wassenaar.  Op maandag 20 september organiseert de Klimaattafel tussen 19.30 en 22.00 een nieuwe klimaattafelbijeenkomst. Men gaat er vanuit dat deze bijeenkomst weer fysiek kan plaatsvinden. Een officiële uitnodiging volgt in augustus, waarin ook de locatie gedeeld zal worden. Op dit moment wordt hard gewerkt aan een boeiend programma. Daarom doet men nu de volgende oproep:

Zet je duurzame initiatief in de spotlights!

Tijdens de bijeenkomst besteedt men aandacht aan alle inspanningen die Wassenaar duurzamer maken, de CO2-uitstoot beperken en het klimaat beschermen. Hierbij biedt men ook jou graag een podium om aandacht te vragen voor jouw initiatief of duurzaamheidsactie.  Dus heb je een duurzaamheidsactie waarover je graag wat wilt vertellen op 20 september? Laat het dan per e-mail weten aan klimaattafel@wassenaar.nl. Men neemt daarna dan graag contact met je op.

En noteer alvast de bijeenkomst op maandag 20 september in je agenda.