Ondernemersschool Leiden 2e reeks vanaf 12 april 2021

Graag brengen we de Ondernemersschool Leiden onder de aandacht. De Ondernemingsschool bereidt beginnend ondernemers voor op het ondernemerschap. Het is een initiatief van Qredits en Stichting Werk en Onderneming. Wegens succes van de eerste ronde, start op 12 april 2021 (in eerdere berichten was sprake van 1 maart, maar de datum is verschoven i.v.m. corona) de tweede reeks van tien lesavonden. Een mooie kans voor beginnend ondernemers in regio Leiden om (met korting!) te werken aan een goede start van hun eigen bedrijf.

Tien avonden

De Ondernemingsschool bestaat uit tien lesavonden en een terugkomavond waarbij alle coronaregelgeving in acht zal worden genomen. Tevens zullen de lessen te volgen zijn via een live stream verbinding. Tijdens deze avonden wordt gefocust op het schrijven van een ondernemingsplan en het vergroten van ondernemersvaardigheden. Zo ontdekken deelnemers hun kwaliteiten als ondernemer en start men op een goede manier aan het eigen bedrijf. Begeleiding wordt gedaan door ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Meer informatie kun je ook vinden op de website van Stichting Werk en Onderneming.

Start met fikse korting!

De eerste avond start op maandag 12 april 2021. De kosten voor de ondernemersschool zijn normaal gesproken €275 (ex. BTW). Via de Stichting Werk en Onderneming krijgen deelnemers echter 75% korting en betaal je slechts €68,75. Een mooi aanbod!