MareVisie Duurzaamheid café op woensdag 7 april

Afgelopen maanden heeft de ook in Voorschoten en Wassenaar gevestigde organisatie MareVisie diverse Online Duurzaamheidscafés gehouden met gemeenten en ondernemers. Dit levert kennis, mooie initiatieven en relevante verbindingen op. In deze cafés laten zij met regelmaat best practices horen en zien ter inspiratie van de deelnemers.

Het café van woensdag 7 april heeft als thema Het verduurzamen van kantoren en panden. Naar aanleiding van het klimaatakkoord zijn eigenaren van kantoren groter dan 100m2 per 2023 verplicht te voldoen aan het energielabel C.

Met gastsprekers Anton de Cruyl en Cees van Ooijen worden een aantal vraagstukken besproken. Wat houdt het Energielabel C in? Hoe werkt dit in de praktijk en wat moeten bedrijven doen, maar ook huurders en bedrijfspandeneigenaren? Wat te doen met leegstand van kantoren? En hoe kan men met elkaar hierin optrekken?

Wil je deelnemen? Of wil je een collega uitnodigen?
Stuur een mail voor een uitnodiging naar f.denouter@marevisie.nl of gebruik deze link, zodat je direct aan de meeting kan deelnemen.