Oproep Gemeente Wassenaar aan installateurs van zonnepanelen, vloer- en spouwisolatie, HR++glas en cv

Ben je uitvoerder van zonnepanelen, vloer- en spouwisolatie, HR++ glas? Kan je bedrijf de cv-installatie waterzijdig inregelen?

De gemeente Wassenaar organiseert i.s.m. Winst uit je Woning een grootschalige inkoopactie van energiebesparende maatregelen voor particuliere grondgebonden woningeigenaren. Voor deze inkoopactie is de gemeente op zoek naar lokale aanbieders/uitvoerders van deze producten.

Ben je geïnteresseerd? Inschrijven kan t/m 1 augustus 2020. Op basis van de beste prijs/kwaliteitsverhouding zal er een uitvoerder worden gekozen. Vanaf 5 augustus krijg je bericht van de gemeente of je geselecteerd bent om mee te doen aan deze inkoopactie.

Als uitvoerder kun je je aanmelden via: winstuitjewoning.nl/samenwerken