Miljoenenontbijt 2020

Internet
16 september 2020 7.55-9.30 uur

Ook dit jaar nodigen VNO-NCW regio Den Haag, MKB Den Haag, Gemeente Den Haag en Rabobank Regio Den Haag u uit voor het Miljoenenontbijt Den Haag. Zoals u gewend bent staat de Miljoenennota centraal tijdens deze bijeenkomst. Dit jaar heeft men natuurlijk extra aandacht voor betekenis van de coronamaatregelen van het kabinet voor uw organisatie. Hoe zorgt u dat uw onderneming toekomstbestendig blijft in deze onzekere tijd?

Vanwege de coronamaatregelen zal deze bijeenkomst ook digitaal te volgen zijn. Samen met Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, blikken we terug op de Miljoenennota. Vervolgens wordt het economisch perspectief op zowel landelijk als regionaal niveau toegelicht door Carlijn Prins, econoom van de Rabobank. Wethouder Saskia Bruines van Economie en wethouder Bert van Alphen van Sociale Zaken gaan in gesprek met dagvoorzitter Donatello Piras over de plannen voor Den Haag. Na afloop is mogelijkheid voor napraten en netwerken.

Men ziet u graag tijdens het Miljoenenontbijt Den Haag!

Lees hier meer over hoe u de bijeenkomst digitaal kunt volgen