Webinar Marketing-activiteiten om direct in te zetten

Internet
11 mei 10 uur & 13 mei 20 uur

Hoe zorg je dat je opvalt?

Marketing activiteiten om direct in te zetten

Ben jij vastbesloten om sterker uit de crisis te komen? Gebruik deze tijd dan om jezelf opnieuw uit te vinden. Dit is hét moment om (extra) aandacht te besteden aan de marketing van je onderneming. Zodat je straks, als de economie weer aantrekt, klaar staat om die inhaalslag te kunnen maken. Marketingbureau Many Tastes* helpt je in dit webinar bij het kiezen van de juiste prioriteiten en reikt verschillende marketing “aanvalstechnieken” aan.

Met dit webinar biedt het Haags Retailpunt support aan ondernemers uit de Haagse regio om de crisis op een zo positief mogelijke manier te doorstaan en inspiratie om tot nieuwe ideeën voor jouw winkel of horeca-onderneming te komen.
In dit gratis webinar: Ontvang jij het 5-stappenplan: wat kun je nu doen voor jouw bedrijf? Ook als je gesloten bent. Krijg je tips: Hoe zorg je dat je opvalt ten opzichte van concurrenten? Inzicht over: Hoe je (nog) meer naamsbekendheid opbouwt. Marketing do’s & dont’s voor retail en horeca. Iedere deelnemer ontvangt een extraatje aan het einde van het webinar.

Meld je hier aan voor dit GRATIS webinar