Omega Containers verlaagt desgewenst ophaalfrequentie bedrijfsafval

Omega Containers waarmee veel Wassenaarse ondernemers met behulp van een collectieve regeling van het Centrummanagement en Ondernemend Wassenaar een contract voor het ophalen van hun bedrijfsafval hebben afgesloten, biedt ondernemers die door de coronacrisis gedwongen zijn hun activiteiten op een laag pitje te zetten de mogelijkheid zolang de crisis duurt de ophaalfrequentie van één keer per week te verlagen naar één keer per twee weken. Dat scheelt dan weer in de kosten.

Bent u ondernemer in Wassenaar en neemt u nog niet deel aan de collectieve regeling? Neem dan contact op met Omega Containers, Elvin Tjie A Loi ( e.tjiealoi@omgecontainers.nl). Vermeld wel duidelijk dat u geïnteresseerd bent in deelname aan de collectieve regeling van het Centrummanagement en Ondernemend Wassenaar.